En ren och fin arbetsplats

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara till min blogg och dagens inlägg. Eftersom jag vet att många av er gillar mina rekommendationsinlägg tänkte jag skriva ett sådant idag, det kommer handla om företaget Skogstorp Allservice AB och deras företagsstäd i Varberg.

Det är inte jag personligen som har haft kontakt med det här företaget men de har hjälpt till med städningen på mitt jobb så jag har ändå varit i kontakt med deras arbete och känner att jag kan skriva ett inlägg om det. Sedan en tid tillbaka har de varit på vårt jobb och utfört städningen, det är något som samtliga på jobbet uppskattar. Innan de började städa hos oss var det jag och mina medarbetare som fick ta hand om städningen och se till att det var rent och fint, det var något som gjorde att vi inte kunde lägga all vår tid på våra arbetsuppgifter. Kort sagt tog vårt arbete stryk av att vi behövde fokusera på att städa, vilket min chef märkte. Han tyckte inte alls att det var optimalt och hörde då av sig till Skogstorp Allservice AB för att få deras hjälp med företagsstäd i Varberg. Sedan dess har vi inte behövt tänka på städningen utan vi har kunnat fokusera helhjärtat på vårt arbete och våra arbetsuppgifter, man märker tydligt hur arbetet flyter på mycket bättre och vi alla får mer gjort under dagarna. Utöver det är det väldigt skönt att ha en riktigt ren och fin omgivning på jobbet, det bidrar till ett extra lugn. Det här företaget utför alltid ett bra jobb när de är på plats, de gör det snabbt och smidigt samtidigt som de inte stör oss i vårt arbete. Med det sagt kan jag inget annat än rekommendera er om det här företaget ifall ni behöver hjälp med någon typ av städning, exempelvis företagsstäd i Varberg.