Glömt min matlåda

Hejsan hoppsan bloggen! Det är en väldigt stressig morgon där det känns som att jag har åkt iväg till jobbet i Härnösand och glömt i princip allting. Matlådan står hemma i trappen och min kaffekopp står på köksbrädan, samtidigt så är min dataväska kvar i hallen. Att jag har glömt matlådan går att lösa genom att ta en lunch på restaurang, vilket i sig inte är helt fel. Kaffet är dock det kritiska och jag kan säga att det var en tung bilresa den sista vägen. I början av bilresan så är alltid kaffe för varmt, så jag brukar inte tänka på det särskilt mycket. Däremot efter en stund så kom jag kom jag på att kaffet fortfarande stod hemma och jag bara kände hur energinivån droppade i en rasande fart. Nu sitter jag därför här på kontoret och är riktigt trött, men snart så ska nog kaffet vara klart i köket och då blir det en rejäl kropp. Det som är mest kritiskt är att jag har glömt min dataväska och där i ligger datorn samt alla mina papper som jag behöver för att kunna jobba. Jag har ungefär en halvtimme hem från jobbet så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Antingen så åker jag hem eller så får jag se om det går att komma åt alla mina filer genom datorn jag har på kontoret, det löser sig nog till slut. Nu handlar det egentligen bara om att få komma ner i varv och släppa den här morgonen så att jag kan börja arbeta i lugn och ro. Ska jag vara ärlig så är jag ganska glad över att jag glömde min matlåda, det är strålande väder så jag kan nog tänka mig att det kommer vara ganska skönt att sätta sig ute på en restaurang vid lunch. Förhoppningsvis så får jag även med mig någon kollega som är sugen på att käka på restaurang.